Timelønnede vikarer til Rydehjemmet

Profilbillede
dato

Vi søger snarest muligt timelønnede vikarer til Rydehjemmet. Det er et krav, at du kan arbejde i min. 6 uger i perioden/ugerne 26-33.

Vi søger både faglærte og ufaglærte timelønnede vikarer. Så er du faglært, og bare gerne selv vil styre hvornår du arbejder; er du i gang med studiet og gerne vil supplere SU’en, eller holder du et sabbatår, så vil Rydehjemmet bestemt være et sted for dig.
Du skal kunne byde ind på minimum 4 vagter pr. måned og gerne flere, foruden det der forventes af dig hen over sommeren. Dette kan både være dag- aften- og nattevagter alle ugens 7 dage.

Rydehjemmet er et botilbud for 19 borgere med varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. De fleste borgere har brug for støtte og fysisk/kompenserende hjælp til personlig pleje og omsorg. I tilknytning til botilbuddet er et dagtilbud med plads til 16 brugere.
Kerneopgaven i Center for Handicap er ”Vi samskaber det kvalificerede hverdagsliv for og med borgeren”. Dette er baseret på en recovery baseret tilgang.

Medarbejdergruppen er tværfaglig sammensat og består i dag af pædagoger, ergoterapeuter og sundhedsfaglige medarbejdere.

Det er vigtigt at du aktivt bidrager til et godt arbejdsmiljø og bidrager til at have fokus på de gode historier og kan reflektere over egne handlinger, så der kan skabes udvikling til gavn for borgerne.

Vi vil løbende tage relevante kandidater ind til samtale.

Løn
Du bliver aflønnet efter reglerne for NY-løn.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte koordinator Karina Weis, i tidsrummet 10.00-12.00 alle hverdage på telefon 96 11 46 19, hvis du har spørgsmål.

Frist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 15. juni 2024 kl. 12.00.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rydehjemmet, Rydevej, 7830 Vinderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029653

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet