Supplier Quality Engineer

Profilbillede
dato

Jobbet som Supplier Quality Engineer er ideelt for dig, der ønsker at bruge din erfaring indenfor kvalitetsledelse, og som brænder for at tage ansvaret og gå forrest i at løfte kvalitetsindsatsen ud mod leverandørerne til nyt niveau. Du skal vælge Priess, hvis du ønsker at blive en del af en ambitiøs vækstrejse, hvor du gør en forskel i den grønne omstilling i indsatsen for at gøre verden mere bæredygtig.

Hos Priess kan du yderligere se frem til…

  • Et job hvor du, som specialisten indenfor supplier quality, skal bruge din erfaring og værktøjskasse til at bygge et velfungerende kvalitetsgrundlag og derigennem skabe et optimalt vareflow til fabrikken af indgående materialer og råvarer fra leverandørerne. Du får tætte relationer til leverandørerne og til dine interne kollegaer i blandt andet strategisk indkøb og teknisk afdeling. Du elsker kombinationen af at bruge din faglige viden i tæt samarbejde med andre mennesker.
  • At blive en del af et stærkt fællesskab, der sammen stræber efter at blive europamestre. Her er et job, hvor du kan spille en vigtig rolle i, at det lykkes. Det drejer sig i høj grad om forandringsledelse og samarbejde, hvor du skal drive processen i den fart, som organisationen kan følge med til. Du får faglig støtte og ledelsesmæssig opbakning fra din erfarne QHSE Manager, så du står ikke alene, men det er vigtigt, du har lyst til at drive processerne selvstændigt.
  • At blive del af en virksomhed, der med afsæt i solide værdier og kollegaer med mange års erfaring målrettet og ambitiøst er i gang med at udvikle sig fra smedevirksomhed til moderne industrivirksomhed. Processen er godt i gang, men du kan komme med på den videre rejse og får mulighed for at sætte dit præg på næste skridt. Væksten har givet mulighed for at ansætte mange nye kollegaer igennem det sidste år, så du får det bedste fra erfaring og ny viden til at støtte til dig.

Dine første opgaver og vigtigste indsatsområder er:
Du starter med at analysere nu-situationen herunder afdække leverandørporteføljen og den nuværende performance samt kvalitetsgrundlag. Efter det dykker du ned i din værktøjskasse og udarbejder et fremtidsbillede med tilhørende actionplan. Her får du virkelig mulighed for at vise, at du dels har en anvendelig kvalitetsfaglig erfaring, og dels at du har forståelse for forandringsledelse og proces. Du udarbejder en tidsplan, kommunikerer dine planer og sætter processen i gang.

Når de store linjer er tegnet, kommer du også til at arbejde hands-on med de daglige opgaver. Du skal forvente, at de vigtigste opgaver vil være:

  • Opbygge og vedligeholde konstruktive og værdiskabende relationer til leverandørerne herunder gennemføre audits og performancemålinger.
  • Definere tekniske specifikationer og tolerancer/grænseværdier i tæt samarbejde med teknisk afdeling, samt sikre at disse bliver implementeret i samhandelsaftaler med leverandørerne.
  • Løbende evaluere og videreudvikle på kvalitetsstandarder, kontrolplaner og procedurer for vurdering af leverandørprodukter.
  • Identificere og løse non-conformance problemer relateret til leverandørprodukter.
  • Gennemføre leverandør risikovurderinger og igangsætte actionplaner i forhold til kapacitet, varians m.m.

Du får arbejdsplads på kontoret i Vinderup og reference til virksomhedens QHSE Manager.

Forventninger til dig
Din kvalitetsfaglige værktøjskasse er formentlig bygget både på en relevant uddannelse og ikke mindst erfaring fra lignende job, hvor du har arbejdet med leverandørrettet kvalitetsarbejde i en produktionsvirksomhed. Det vil være en styrke for dig at have erfaring med certificeringsprocesser, og hvis du har erfaring som lead auditor.

Din struktur giver dig evnen til at bevare overblikket, så du kan udarbejde projektplaner og drive projektledelse, uden at fortabe dig i detaljen, når du også skal arbejde med de daglige opgaver. Du har stærke analytiske kompetencer, og er detaljeorienteret.

Du kommer til at arbejde selvstændigt, men din succes afhænger i høj grad af din evne til at få andre til at følge dig. Du skal derfor have evnen til at skabe godt samarbejde og motivation samt være klar i din kommunikation på både dansk og engelsk skriftligt og mundtligt.

Priess tilbyder
Du tilbydes en ansvarsfuld stilling i et uformelt miljø. Vær parat til at grillen trækkes frem på udvalgte fredage, så er der frankfurtere og hygge på menuen. Du får en nøglerolle med plads til løbende udvikling, og bliver en del af et miljø, hvor ”det vi siger – er det vi gør”. Dermed kan du også se frem til at blive europamester sammen med dine kollegaer, når målene er indfriet. Priess tilbyder kantine- og frugtordning, tand- og sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening.

Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til drikkevand, spildevand, fjernvarme, bredbånd, forsyning m.v. Løsningerne kan f.eks. være teknikhuse til digital infrastruktur og transformerstationer til solcelle- og vindmølleparker. Der beskæftiges i dag ca. 250 medarbejdere, og virksomheden er i fortsat stærk vækst. Læs mere på priess.dk

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte PRO&CO, som varetager denne stillingssag for Priess, på tlf. 9660 3200.

Send din ansøgning og dit CV via knappen ”Søg stillingen” herunder til PRO&CO.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Der er ingen ansøgningsfrist. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PRO&CO A/S, Lassonsvej, 7430 Ikast

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6026794

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet