Frilandsmuseet Hjerl Hede søger en medarbejder til butik, events, sponsorater og administrative opgaver

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hjerl Hede er et spændende museum og en interessant arbejdsplads med mange engagerede medarbejdere og masser af frivillige, der bidrager i formidlingen på museet.

Om Stillingen

Hjerl Hede søger en person, der kan være med til at udvikle museets butik, billetsalg og reception, samt events og sponsorater på museet. I stillingen indgår også administrationsopgaver i forhold til butikken og i forbindelse med modtagelsen af de mange frivillige, der kommer til museet. Det er samtidig en stilling, hvor du vil opleve gode udviklingsmuligheder, fordi Hjerl Hede er på vej ind i en fase, hvor der vil ske fornyelse af Hjerl Hede som museums- og oplevelsessted.

Du har erfaring med salg, oplevelses- og eventudvikling, sponsorater og administration. Du er en person, der kan lide at dagene sjældent er ens. Du er nysgerrig på mennesker og opgaver, du er fleksibel og løsningsorienteret, samtidig kan du lide at omgås mange og meget forskellige mennesker.  

Du tilbydes:
Løn og ansættelsesvilkår ifølge relevant overenskomst og gode arbejdsforhold.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen i gennemsnit, da arbejdstiden varierer i løbet af året. Arbejdstiden kan være fordelt på alle ugens dage, herunder enkelte aftener, weekender og helligdage. Stillingen refererer til Udviklings- og Afdelingslederen.

Tiltrædelse efter aftale og senest den 1.6.2024

Er det dig?
Så send ansøgning med udførligt CV i én samlet pdf til hath@kulmus.dk senest den 15.3.2024.Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til direktør Hanne Thomsen tlf. 9339 3535.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Holstebro Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frilandsmuseet Hjerl Hede, Hjerlhedevej, 7830 Vinderup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004129

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet