Ramasjang-stjerner til Holstebros største børnefest

Fotocollage af Hr. Skæg og Motor Mille
dato

Holstebro fejrer sit 750-års byjubilæum med en storslået børnefest, "KALAS", i lystanlægget lørdag den 31. august 2024. Arrangementet er gratis og byder på en dag fyldt med underholdning, leg og aktiviteter for hele familien.

De populære figurer fra DR Ramasjang, Hr. Skæg og Motor Mille, vil optræde på Friluftsscenen. Hr. Skæg præsenterer et musikalsk gallashow med en række unikke Verdensmestre, mens Motor Mille inviterer til et energisk danseshow, der både underholder og lærer børnene om naturen.

Dagens program er spækket med aktiviteter. Børnene kan bygge minihuler, lave badges, synge byjubilæumssangen, prøve stomp og MGP-dans, male mel og presse halmballer. Der er også ansigtsmaling, kreative workshops, og mulighed for at se store maskiner fra militær, politi og brandvæsen.

"KALAS" er en kulturfestival, hvor Holstebros kulturliv og mange aktører går sammen om at skabe en fest med børnekultur og sjove oplevelser. Bag arrangementet står bl.a. Holstebro Kommune, Holstebro Musikskole og Nordisk Teaterlaboratorium.

Sæt kryds i kalenderen den 31. august 2024, kl. 10.00-14.00, og vær med til at fejre Holstebros jubilæum med en uforglemmelig børnefest.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/ramasjang-stjerner-til-holstebros-stoerste-boernefest?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75784&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Børn,Familie,Kultur
Kilde: Holstebro Kommune