Lav en fest langs ruten til Danmarks største cykelløb

(Foto fra PostNord Danmark Rundt / Dansk Cykle Union)
dato

Holstebro Byjubilæum opfordrer alle borgere, foreninger og arbejdspladser til at skabe en festlig atmosfære med udsmykning, heppekor og kreative indslag, når byen er vært for 1. etape af PostNord Danmark Rundt den 14. august 2024.

Denne begivenhed er en unik mulighed for at fremvise Holstebros charme og naturperler.

Projektleder Leif Lundstrøm, der koordinerer begivenheden, opfordrer til at udvikle ideer til udsmykning, mini-gadefester og firma-arrangementer. Han ser frem til en dag fyldt med cykelfeber, glade tilskuere og fantasifulde påfund langs ruten. Etapen byder på en nyskabelse: en underholdende holdtidskørsel på en 13,7 km rundstrækning med 19 hold og 133 ryttere.

Holstebro Byjubilæum håber, at foreninger, institutioner, arbejdspladser og cykelentusiaster vil bidrage til at gøre løbet til en folkefest med høj stemning og kreative indslag, som også kan ses fra helikopterkameraet.

Denne etape giver mulighed for at opleve suset og synet af de professionelle teams hele 19 gange i løbet af halvanden time.

Læs mere om etapen og cykelfesten på holstebro.dk/cykelfest.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/lav-en-fest-langs-ruten-til-danmarks-stoerste-cykelloeb?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75779&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Kultur,Sport
Kilde: Holstebro Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.