Indvielser og smagsprøver på Holstebros kommende 750-års jubilæum

Slagteriet i Holstebro lægger ofte rammer til fest og farver. Lørdag 18/10 gælder det byjubilæets programlancering og to indvielser. (Foto fra et tidligere velkomstevent på stedet. Fotograf: Ole Mortensen)

Holstebro Byjubilæum afslører nogle af de kommende begivenheder i forbindelse med byens 750-års jubilæum i 2024.

Programlanceringen finder sted på Slagteriet den 18. november, hvor der også vil være indvielse af Slagteriets nye eventlokaler og aktivitetspladsen "Slagtertorvet".

Arrangementet "Smag på byjubilæet" vil give en forsmag på det foreløbige program, med indslag fra byjubilæets mange aktører, herunder dans, teater, sang, musik, gymnastikshow og lydfortællinger.

Der vil også være mad og drikke, og alle er velkomne. Samme dag vil der være indvielser af "Slagtertorvet" og Slagteriets eventlokaler, som begge vil være centrale steder for byjubilæumsaktiviteter i 2024.

Journalist Anders Toft Bro vil have en samtale med borgmester H.C. Østerby, koordinator for Holstebro Festuge Søs Banke og programleder for byjubilæet Morten Bramming.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/indvielser-og-smagsproever-paa-holstebros-kommende-750-aars-jubilaeum?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75173&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Kultur
Kilde: Holstebro Kommune