Gi’ det videre: Indsamling i idrætshaller

Foto: Holstebro Kommune. Du finder indsamlingsspandene i de lokale idrætshaller - og på Holstebro Bibliotek
dato

"Gi' det videre" er en indsamlingskampagne, der opfordrer folk til at donere deres brugte sports- og fritidstøj samt udstyr. Indsamlingsspandene er placeret i lokale idrætshaller og på Holstebro Bibliotek.

Formålet er at give tøj og udstyr nyt liv ved en gratis "Grøn Bazar" i Idrætscenter Vest den 20. april. Dette initiativ er en gevinst for miljøet og hjælper familier, der mangler tøj og udstyr til et aktivt fritidsliv.

Indsamlingen er støttet af Jyske Bank, Holstebro Kommune og en række sponsorer, herunder Nomi4s, Vognmand Brogaard, Wiums Renseri og Mødrehjælpens lokalforening i Holstebro. Disse sponsorer hjælper med alt fra lån af containere og transport til sortering og vask.

Som tak for donationerne tilbyder lokale idrætsklubber oplevelser inden for håndbold og fodbold. "Tænk GRØNT Sammen" er en indsats, der gør en forskel for både miljøet og lokalsamfundet.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/gi-det-videre-indsamling-i-idraetshaller?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75278&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Børn,Familie,Fritid
Kilde: Holstebro Kommune