Erfaren leder af ny daginstitution i Halgård

Foto: Holstebro Kommune. Anne Mette Korsholm Madsen glæder sig over, at hun skal være med til at udvikle en ny daginstitution helt fra starten.
dato

Det bliver Anne Mette Korsholm Madsen, som kommer til at stå i spidsen for den nye daginstitution i Halgård. Hun er i dag leder af de fire afdelinger i Børneliv Nord.

Anne Mette Korsholm Madsen bliver 1. april 2025 leder af den nye daginstitution, der er på vej i Halgård med åbningsdato 1. august 2025. 

Hun har de seneste fem år stået i spidsen for Børneliv Nord, som består af afdelingerne Krøyerhaven, Mariehønen, Skjoldgården og Æblehaven i den nordlige del af Holstebro by. Tidligere har hun også været leder af Ulfborg Børnehus.

Det er derfor en erfaren leder - med et godt kendskab til dagtilbudsområdet i Holstebro Kommune - som får det overordnede ansvar for 148 børn i alderen 0-5 år og omkring 30 medarbejdere. 

- Anne Mette har nogle rigtig gode ledelseskompetencer inden for både pædagogisk faglighed, personale og økonomi. Hun formår at skabe sammenhæng i en stor institution og har et godt følgeskab i både personale- og forældregruppen. Og fordi hun i forvejen er leder i Holstebro Kommune, har hun allerede fra første dag et virkelig godt afsæt for at indgå i lokale samarbejder i området, siger dagtilbuds- og børnesundhedschef Marianne Rasmussen Rahbek, som uddyber den tidlige udmelding:

- Når vi allerede nu vælger at finde en leder til den nye institution, er det bl.a. fordi, det giver mulighed for at præge og påvirke de fysiske rammer og den pædagogiske linje i det indledende arbejde frem til, at institutionen står klar til brug. Det sikrer en god sammenhæng, at den kommende leder også kan være med i alle forberedelserne, siger hun.

Ser frem til at være med fra starten
Anne Mette Korsholm Madsen er uddannet pædagog fra Holstebro Pædagogseminarium. Pædagoguddannelsen har hun siden suppleret med diplomuddannelsen i ledelse. Nu ser hun frem til at bringe kompetencerne i spil i helt nye rammer i Halgård.

- Det er rigtigt spændende både pædagogisk og ledelsesmæssigt at være med til at udvikle en ny daginstitution helt fra starten, og jeg er glad og taknemmelig for at få muligheden. Jeg glæder mig til sammen med de kommende medarbejdere at skabe de bedst mulige rammer for områdets børn og deres forældre, siger Anne Mette Korsholm Madsen.

Privat bor Anne Mette Korsholm Madsen i Ringkøbing. Fritiden bruger hun bl.a. gerne på en vandretur eller en god bog.  


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/erfaren-leder-af-ny-daginstitution-i-halgaard?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75302&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Børn
Kilde: Holstebro Kommune