Én lokal OL-deltager er klar og fire banker på

Foto: Holstebro Kommune. Svømning, bueskydning og roning på vej mod OL-deltagelse
dato

Maj måned er afgørende for flere "Made In Holstebro"-udøvere, der håber på deltagelse ved OL i Paris 2024.

Tre roere fra Holstebro Roklub, Magnus Rathenborg, Magnus Valbirk og Kaare Mortensen, har netop deltaget i World Cup i Italien, hvor de høstede værdifuld erfaring. De skal nu kvalificere sig ved Final Olympic Qualifications Regatta i Lucerne i maj, hvor de skal blive minimum nummer to for at sikre en OL-billet.

Bueskytten Kirstine Danstrup Andersen er også i fuld gang med forberedelserne til OL-kvalifikationen, der finder sted i Tyskland i maj. Hun har netop afsluttet en tre ugers træningslejr i Tyrkiet og deltaget i det tyrkiske forbunds Spring Arrow Tournament. Kirstine er taknemmelig for støtten fra lokale sponsorer i Holstebro, der giver hende ro til at fokusere fuldt ud på bueskydning.

Svømmeren Helena Rosendahl Bach har allerede kvalificeret sig til OL, og selvom hun ikke længere repræsenterer Holstebro Svømmeclub, har hun stadig en stærk tilknytning til byen og stor støtte fra lokale sponsorer.


https://www.holstebro.dk/nyheder/nyhed/en-ol-deltager-er-klar-og-fire-banker-paa-1?PID=18398&M=NewsV2&Action=1&NId=75310&NewsCategory=Nyheder&newscategorys=Nyheder,Sport
Kilde: Holstebro Kommune